23-03-07

Bio: CAST

 

 

 

LOKKE DIELTIENS


aa LOKKE

Opleiding: Volgde al tijdens de middelbare school de opleiding muzikale vormgeving. Ze studeerde af aan de Musicalafdeling van het Conservatorium van Brussel, studeerde af in 2004.

 

Theater: Was op elfjarige leeftijd reeds te zien in de musical Annie bij het Koninklijk Jeugdtheater in Antwerpen. Werkte tijdens haar studies mee aan diverse musicalproducties waaronder “Romeo & Julia” en “A New Brain”. Was te zien in de muzikale komedie “The Holiday Love Show” als Veronique, Marijke en Nikki. Was te zien in het ensemble van de Hollandse productie “Mama Mia!” en als Lisa in de Vlaamse productie van “Mama Mia!”

Momenteel speelt ze in de VRT  reality-soap: “ Emma”.

 

 

CAROLINE CEULEMANS


aa CAROLINE

Opleiding: Studeerde af in 2005 aan de Musicalafdeling van het Conservatorium van Brussel.

 

Theater: Ze begon als actrice in de musicals “Oklahoma” en “Peppin” bij Theaterproducties WYS/WYG. Tijdens haar opleiding speelde ze mee in diverse producties waaronder “Romeo & Julia” en “A New Brain”. Het voorbije seizoen was ze te zien in de producties “De Prinses op de Erwt” en “De Sneeuwkoningin” bij Jeugdtheater Het Appeltje in Antwerpen en “Je Negeert de Waarheid” en “Broad End Gala” van Judas Theater Producties.

 

 

GEERT PEETERS


aa GEERT

 

 

Opleiding: Studeerde af als acteur aan de afdeling Musicaltheater van het Brabants Conservatorium in Tilburg. Volgde zangtraining bij James Mc Cray aan The Mc Cray International Studio of Vocal Arts in Den Haag.

 

Theater: Tijdens zijn opleiding speelde hij o.a. in producties: “Sweeney”, “Into The Woods” en “Rent”. Verder was hij te zien als acteur/verteller in “Ahab”, het verhaal van Moby Dick. Voor Garden International in Mallorca speelde hij mee in musicals “Grease”, “Smokey Joe’s Café”, “Mamma Mia!” en “We Will Rock You”. In het najaar 2006 is Geert te zien als alternate van Gaston in “Beauty & The Beast”. Vanaf 2007 zit hij in het ensemble van deze show in de Vlaamse versie.

 

Overige: Was te zien als solist in “The Book of Unizen” (Nederland, Slovenië, Duitsland, Spanja en Oostenrijk) en speelde gastrollen in de soaps: “Thuis” en “Familie”.

 

 

KEVIN DE BRUYNE


aa KEVIN

Opleiding: Studeerde in 2006 af aan de Musicalafdeling van het Conservatorium van Brussel.

 

Theater: Tijdens zijn studies was hij te zien in tal van musicalproducties waaronder: “Romeo & Julia”, “A New Brain, Flora the Red Menace”, en “Salomé”. In de zomer van 2006 was hij ook te zien als danser tijdens de Gentse Feesten in de Sint-Michielskerk.

 

Overige: Hij was ook te zien als acteur in diverse reclamespots.

11:45 Gepost door Maria Van den Eynde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.